GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Bilde av elev i rødt

Nok et år nærmer seg slutten, og vi vil takke hver og en av dere for godt følge gjennom året og for all innsats, alt engasjement og ikke minst all positivitet dere viser. 2020 har vært et krevende år med store tilpassinger for oss alle pga Koronaen. Vi hadde jo ambisjoner om å ta «Prump - en musikal som stinker» ut på veien til de store byene, men måtte som alle andre justere kurs når samfunnet stengte ned. Men det har vært utrolig oppløftende å se hvor løsningsorienterte og positive folk har vært når vi måtte legge om aktiviteten til nesten utelukkende alternative digitale undervisningstilbud.

Vi på senteret prøver å tilpasse oss etter beste evne for å hjelpe til det vi kan! Vi syntes det er gøy å se hvor flinke dere er og håper virkelig at alle klarer å holde humøret oppe. Vi savner å ha dere fysisk på senteret og håper igjen at ting vil normaliseres om ikke alt for lenge.
Vi ber dere som alltid å ta kontakt med oss på: eller tlf. 67 17 48 80, om det er noe dere lurer på eller om dere trenger.
Vi er her for å hjelpe :-)

 

Oppstart vil være mandag 11. januar, og den første uken vil være digital. Vi må se hvordan smitten er i samfunnet og informasjon vil komme på nyåret.

Semesterplan for våren 2021 finner du her

 

Vi gleder oss til ferden videre med dere og ønsker dere alle en riktig god og fredfull jul og et fantastisk nytt år.

 

Utskrift E-post