Hendelseskalender

Forrige måned Forrige dag Neste dag Neste måned
Etter år Etter måned Etter uke I dag Søk Hopp til spesifikk måned
Juleforestilling Bærum Kulturhus
Lørdag 09 Desember 2017, 18:00 - 19:30
Treff : 794
av Hilde

Like sikkert som at det er jul hvert år, ønsker Dissimilis Kompetansesenter velkommen til deres tradisjonsrike juleforestilling, i år i Bærum Kulturhus. Forestillingen byr på en rekke innslag, sanger og fortellinger - og overraskelser presentert av elevene ved kompetansesenteret.

Juletiden rommer så mye utrolig mye forskjellig for oss mennesker; forventninger, felleskap, ensomhet, sorg, tro, tvil og håp. Elevene har i fellesskap assosiert seg frem til opplevelser, tanker og følelser de forbinder med julen. Assosiasjonene har ledet frem til en liten reise hvor elevene drømmer frem sanger og historier som hører høytiden til. I løpet av en times forestilling vil ensemblet løfte frem og reflektere rundt de små tingene vi mennesker så lett glemmer i vår travle hverdag, alt det som så fort forsvinner i en tid hvor livet kommer i veien for selve livet, og vi altfor lett glemmer hva det å være et medmenneske egentlig er.

Publikum får gjennom forestillingen ta del i noen ønskerepriser og mye nytt - en lek med det som hører julen til og litt attåt.

Merk: Denne gangen skal årets juleforestilling være i Bærum Kulturhus

 

Billetter kjøpes her