Bidra til Dissimilis

Ønsker du å være en del av vårt fellesskap og bidra til å styrke vår visjon om et mer inkluderende samfunn? Her er noen måter du kan delta på:

Frivillig innsats

Selv om vi ikke har et formelt frivillighetsprogram, setter vi alltid pris på ekstra hjelp under arrangementer som festivaler, forestillinger og andre aktiviteter. Din frivillige innsats bidrar til å gjøre våre arrangementer til en suksess og skaper minnerike opplevelser for alle. Eller ønsker å bidra som frivillig i en av Dissimilisgruppene rundt om i landet? Ta kontakt med oss HER , så setter vi deg i kontakt med riktig person.

Økonomisk støtte

Ved å vippse et valgfritt beløp kan du bidra direkte til vårt arbeid med å fremme inkludering og tilgjengelighet i kulturlivet. Hver eneste krone går til å støtte våre prosjekter og aktiviteter, både i Dissimilis Norge og på kompetansesenteret, og hjelper oss med å nå enda flere mennesker og gjøre en større forskjell. Scan QR-koden for å finne oss i Vipps-appen.

For bedrifter

Er din bedrift opptatt av å støtte inkluderende kulturelle initiativer? Dissimilis tilbyr unike muligheter for bedrifter som ønsker å være en del av en positiv endring i samfunnet. Vi tilbyr skreddersydde sponsor- og samarbeidsmuligheter som lar din bedrift være med på å styrke inkludering og tilrettelegging i kulturlivet for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. For mer informasjon om våre annonsepakker og hvordan din bedrift kan bli involvert, ta kontakt med Øyvind på hammer@salgsfabrikken.no.

 

Vi setter stor pris på din støtte, uansett hvordan du velger å bidra!